Om oss

EUP Entreprenør AS har lang fartstid i tømrerfaget. Vi utfører nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Med oss som leverandør får du kvalitet i leveransen.
Trenger du en snekker eller byggmester?
Ta kontakt!

EUP entreprenør AS hjelper private med å bygge nybygg, tilbygg, påbygg og restaurering.  Vårt fokusområde er Moss og nærliggende områder. Etter å ha gjort ferdig byggmester skolen, gikk Jørgen Knudsen og Kristoffer Askautrud sammen får å starte EUP Entreprenør AS selskapet stiftet i 2018. Jørgen har 10 år erfaring i faget og Kristoffer har 20. Dette gir oss tung kompetanse innen forskjellige fagområder, og som entreprenør. Vi er en mesterbedrift som er medlem av Byggmann kjeden og er alltid oppdatert på nye lover og byggemetoder.

Vi hjelper deg med hele prosessen

Med oss som leverandør får du full kontroll på hele prosessen. Vi hjelper deg med alt du trenger å tenke på, fra du tar kontakt til levering. Eller populært kalt; nøkkelferdig hus, klart til å flyttes inn i. Etter befaring gir vi en konkret pris og dato for levering. Vi er kjent for å levere god kvalitet til avtalt pris og tid.

 

Trenger du en Snekker i Moss?

Send oss gjerne en forespørsel via skjemaet eller ring oss gjerne på 97 97 75 76, dersom du har behov for en snekker!

Kontakt oss: